Hvor Meget Spiser En Hund Om Dagen?

Canva - Lær mere om NAturlig Hund

Det kan være svært at være helt sikker på, hvor meget en hund spiser om dagen. Det varierer nemlig meget efter, hvor stor din hund er, hvilken race og lignende. I denne artikel vil vi forsøge at give dig det bedst mulige svar på, hvor meget din hund skal spise om dagen.

Hvor meget spiser en hund om dagen? En hund spiser forskellige mængder mad alt efter, hvor gammel den er, samt hvilken type hund du har. I denne artikel kan du få et mere præcist svar på, hvor meget din hund bør spise om dagen.

Herunder kan du læse, hvor meget din hvalp bør spise, hvor meget en voksen hund bør spise, samt en tabel for, hvor meget en hund bør spise alt efter, hvor meget den vejer.

Hvor ofte skal man fodre en hvalp?

Når hvalpen er under fravænning:

Når din hvalp er under fravænning, så bør den spise helt op til fire måltider om dagen.

Når hvalpen er op til fire måneder:

Når hvalpen er op til fire måneder, bør du spise mindst tre måltider om dagen.

Når hvalpen er 4 til 10 måneder:

Når hvalpen er mellem 4 og 10 måneder, bør den spise mindst to måltider om dagen.

Hvor ofte skal man fodre en voksen hund?

Hvis din hund er voksen og sund, så kan den sagtens nøjes med at spise to gange om dagen. Hvis din hund er meget hyperaktiv, så er dette dog ikke ideelt. I sådanne tilfælde vil det være ideelt at fodre den op til fire gange om dagen, men med mindre mængder, selvfølgelig.

Tabel for hundefodring

Hundens vægt

Gram foder om dagen

Under 10 kilo

120 - 220 gram

10 - 25 kilo

220 - 370 gram

25 - 45 kilo

370 - 700 gram

Over 45 kilo

700 gram eller over

Tak for støtten
Vi sender et stort tak til Avxperten, der har støttet denne artikel. Hos AvXperten kan du blandt andet finde et flot sortiment, hvis du leder efter et jagtkamera.


Addd!!! Du har sikkert set det mange gange, hvor det har været lige så ulækkert og utiltalende at se på, når du har set en hund spise afføri…
Read More
Mange er af den overbevisning, at de fleste hunde kan spise stort set alt. Ganske rigtigt, så kan de også spise stort set alt, men det er la…
Read More