Hvornår Skal Hunde Føres I Snor

Pixabay / coffy - Lær mere om NAturlig Hund

 

Hvorfor og hvornår skal jeg give min hund snor på?

Du skal som udgangspunkt altid have snor på din hund, så du har styr på hvad den foretager sig.

Du skal have den i snor, så den ikke skader andre eller sig selv.

Der er udvalgte steder, hvor du må gå tur med din hund uden snor.

  • Hundeskove. Der er efterhånden mange skove, hvor du kan gå en tur med din hund og mødes med andre hundeelskere. Disse hundeskove er indhegnede, så din hund ikke strejfer.
  • Stranden. På de danske strande må du have din hund løs i månederne fra oktober til og med marts medmindre andet er skrevet.
  • Særlige aftaler. Du må selvfølgelig gerne have hunden gående frit, hvis du har indgået en aftale med ejeren af grunden.

Hvis du går tur med din hund uden snor på et sted, hvor det ikke er tilladt koster det 2.000,- at blive taget, hvilket er en klækkelig sum, for at lade hunden løbe frit omkring.

Der findes ikke mindre end 246 hundeskove i Danmark, så der er efterhånden lidt at vælge i mellem. Du kan gå ind på hundeskovene.dk og se hvor alle hundeskovene ligger. Håber  du får en dejlig eftermiddag med din hund og at I nyder friheden.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Perlen Odense. Så kig eventuelt på Enamel øreringe hos Perlen Odense. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.


Hvor gammel bliver min hund? Der er mange der stiller sig selv det spørgsmål, da man altid ønsker at leve længst mulig tid sammen med sin …
Read More
 Hundes graviditet kan variere meget og det siges, at der er et gennemsnit på ca. 63 dage. Dette er selvfølgelig svingende grundet stør…
Read More
Det er ikke lige meget, hvor du bor i forhold til, hvor mange hunde du må have pr husstand. Der er både generelle og boligmæssig regler for,…
Read More