Hvad Koster EU-pas Til Hunde? Vild Prisforskel

Jumpstory - Lær mere om NAturlig Hund

Siden indførelsen af krav om et blåt EU-pas til hunde, katte og fritter den 1. oktober 2004, har det været et krav, hvis du skulle have din hund med over grænsen, at den har et EU-pas.

Har du ikke det, så må vovse blive hjemme. Det kan dog blive en dyr omgang, for et EU-pas til din hund er næppe billigt. 

Det koster et EU-pas til din hund

Der er eksempler på stor prisforskel, når du skal have et EU-pas til din hund. Typisk ligger prisen dog mellem 800 kr. og 1.000 kr., hvis du skal have et EU-pas til din hund.

Prisen kan dog nemt blive højere, da EU-passet skal indeholde oplysninger om hundens rabiesvaccination og eventuelle revaccinationer. Har din hund ikke fået disse, så kan der hurtigt komme ekstraudgifter til i forbindelse med passet.

Der er dog også eksempler på langt billigere EU-pas til hunde. Så med mindre du holder dig til en fast dyrlæge, så kan du sandsynligvis spare en del, hvis du undersøger priserne på et EU-pas hos flere af de lokale dyrlæger. 

Et EU-pas til din hund er dog ikke altid nok til, at du får lov til at tage den med til bestemte lande. Du kan derfor komme ud for, at der er særlige krav til vacciner og karantæner, hvis du skal have dit dyr med til bestemte lande.

For at få et EU-selskabsdyrspas skal du have fat i en dansk dyrlæge med autorisation. Dyrlægen bestiller derefter passet hos Fødevarestyrelsen.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til vores indlæg her. På avXpertens webshop finder du utallige smarte elektronikprodukter som grej til kontoret eller gamer rummet som fx en ny gaming stol, et nyt tastatur, musemåtte eller måske et headset.


Med alle de racer der findes i denne verden, så kan jeg godt forstå, at det kan være svært, hvilken hund man skal vælge, hvis det nu er på t…
Read More
Mennesker kan vokser i helt op til 18 år, hvilket er helt exceptionel lang tid, hvis man kigger alle andre dyr, der findes på planeten. Men …
Read More
Hvis man er hundeejer, så er man helt sikkert også bekendt med, at en hund vil pive fra tid til anden. Alle hunde piver engang imellem, nogl…
Read More