Hvilken Hund Skal Jeg Vælge?

Pixabay, 3194556 - Lær mere om NAturlig Hund

Med alle de racer der findes i denne verden, så kan jeg godt forstå, at det kan være svært, hvilken hund man skal vælge, hvis det nu er på tegnebrættet.

Kigger du på alle hundehvalpe verden, eller bare landet, over, kan man nemt blive blændet af søde øjne, små ører eller den lille krop. Du skal dog huske på, at hunden ikke altid forbliver lille. Den bliver også voksen.

Jeg har selv fået hund for ca. 7 måneder siden, hvilket blev en dansk/svensk gårdhund, da det er sådan en race, vi har haft i min familie, da vi fik en hund i mine teenageår.

Har du ikke haft hund nogensinde, så vil jeg prøve at kigge på, hvor stor hunden skal være. Ønsker du en lille, en mellem eller stor hund? Her er det også vigtigt at kigge på det miljø omkring dig og hvilke behov de forskellige hunderacer har.

Tager du en dansk/svensk gårdhund, behøver den ikke meget plads, til gengæld har den meget energi, der skal brændes af. Kigger du på en husky, skal den have en del mere plads, samt en masse træning og aktivering, da det er en race, der skal have meget stimulering for at kunne fungere.

Det vigtigste er et eller andet sted, at du sætter dig i hundens sted og tænker over, hvilke behov den SKAL have for at kunne have det godt og fungere.

Skiltet øverst viser at dette indlæg, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hvor du shopper et stort sortiment med bogstav halskæde. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.


Mennesker kan vokser i helt op til 18 år, hvilket er helt exceptionel lang tid, hvis man kigger alle andre dyr, der findes på planeten. Men …
Read More
Hvis man er hundeejer, så er man helt sikkert også bekendt med, at en hund vil pive fra tid til anden. Alle hunde piver engang imellem, nogl…
Read More
Siden indførelsen af krav om et blåt EU-pas til hunde, katte og fritter den 1. oktober 2004, har det været et krav, hvis du skulle have din …
Read More