Hvilke Hunde Fælder Ikke?

canva.com - Lær mere om NAturlig Hund

Noget af det eneste som er negativt ved at have hund er de mange hundehår som sidder fast på møbler, gulvtæp, tøj og andet.

Derfor kan det være en fordel at vælge en hunderace som ikke fælder, og dermed slippe for rengøring og fjernelse af utallige hundehår.

10 Hunderacer som ikke fælder

Her har du en liste over 10 forskellige hunderacer, som alle har det tilfælles at de ikke fælder:

  1. Bolognese. Denne lille plyssede hund stammer fra Italien, og er en meget venlig og følsom hund som tilknytter sig meget tæt til sin familie.
  2. Bichon frisé. Denne hund tilhører barbichon familien og er en blanding af fire racer; malteser, bolognese, bichon havanais og bichon tenerife. Denne hund er meget aktiv og kræver en del omsorg og underholdning.
  3. Malteser. Den lille malteser hund er en meget munter og intelligent hund som er kendt for dens store medlidenhed og kærlighed. En meget legesyg hund som uden tvivl vil holde børnene underholdt.
  4. Chinese crested. Denne sjældne race har ikke meget mulighed for at fælde, da dens hårpragt er meget minimal. Anses som værende en god familiehund der elsker at lege.
  5. Coton de tuléar. Denne hund kaldes populært en bomuldshund, og er en lille hund med en fin hvid lang pels som krøller fint. Hunden kræver en del pleje i pelsen for at holde sig sund og rask.
  6. Komondor. Denne race stammer fra Ungarn og er en stor hvid hund med en enorm tyk pels som ligner tykke snore. Hunden kræver meget omsorg i de første par år, og bør udsættes for andre hunde for ikke at blive aggressiv overfor fremmede hunde.
  7. Lagotto romagnolo. Denne lille humørbombe stammer fra romagna og er en yderst loyal og kærlig hund. Denne race trives nemt med andre dyr og har derudover et godt jagtinstinkt.
  8. Puddel. Den kendte puddel findes i forskellige varianter i både store, små og mellem størrelse. Denne hund er yderst intelligent, vagtsom men også utrolig kærlig.
  9. West highland white terrier. Den flotte lille terrier er en charmerende hund som er en helt perfekt familiehund. Den er energisk, robust og altid klar til leg, den har dog en risiko for at blive meget gøende hvis den ikke får korrekt træning.
  10. Shih tzu. Denne søde lille kinesiske hund var i gamle dage populær i de royale rækker i Kina. En perfekt familiehund som altid er legesyg.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Se deres store udvalg af FDB Møbler samt utallige andre elementer til din bolig.


Mennesker kan vokser i helt op til 18 år, hvilket er helt exceptionel lang tid, hvis man kigger alle andre dyr, der findes på planeten. Men …
Read More
Hvis man er hundeejer, så er man helt sikkert også bekendt med, at en hund vil pive fra tid til anden. Alle hunde piver engang imellem, nogl…
Read More
Siden indførelsen af krav om et blåt EU-pas til hunde, katte og fritter den 1. oktober 2004, har det været et krav, hvis du skulle have din …
Read More