Hvilke Hunde Gør Mindst? Læs Om Hunden Der Aldrig Gør

Canva.com - Lær mere om NAturlig Hund

Hunde kan gø af mange forskellige årsager, men nogle racer gør generelt mere end andre. Ofte prøver en hund at fortælle noget, hvis den gør, og man skal derfor være opmærksom på, hvorfor de gør.

Hvis du blot kunne tænke dig at vide, hvilke racer der gør mindst, så har vi lavet en top 12 liste med de hunderacer der generelt gør mindst. Det kan næsten ikke komme bag på en, at selvom de er små, så er de mindste hunde nogle af dem, der gør mindst. Det er dog en tommelfingerregel man ikke altid kan regne med.

En lille mops gør ikke ret meget, men der findes faktisk en hund, der er kendt for aldrig at gø.

12 hunderacer som gør mindst

Nogle af de hunde der gør mest er terrier. Det kommer dog ikke kun an på racen, når det kommer til, hvor meget en hund gør. Hvis leder efter en hund, der kan trænes til ikke at gø så meget, så kan du her se listen med nogle af de hunderacer der gør mindst.

 1. Basenji
 2. Mops
 3. Golden Retriever
 4. Japanese chin
 5. Shar pei
 6. Grand Danois
 7. Labrador retriever
 8. Greyhound
 9. Cavalier King Charles Spaniel
 10. Boxere
 11. Bulldog
 12. Akita inu

Basenji - Hunden der aldrig gør

Basenji er en unik hund på flere måder, men den er især kendt for at være hunden der aldrig gør. Det er faktisk en af verdens ældste hunderacer, og den stammer fra Afrika, rettere sagt Den demokratiske republik Congo.

En basenji har en levetid på 12 til 16 år, og er en yderst rolig og kærlig hund, som sagtens kan være den perfekte familiehund, men selvom den ikke gør, kan den stadig godt være fuld af energi og lave ballade.

Se den nuttede hund på det tilhørende billede til artiklen.

Tak fordi du læste med.


Med alle de racer der findes i denne verden, så kan jeg godt forstå, at det kan være svært, hvilken hund man skal vælge, hvis det nu er på t…
Read More
Mennesker kan vokser i helt op til 18 år, hvilket er helt exceptionel lang tid, hvis man kigger alle andre dyr, der findes på planeten. Men …
Read More
Hvis man er hundeejer, så er man helt sikkert også bekendt med, at en hund vil pive fra tid til anden. Alle hunde piver engang imellem, nogl…
Read More