Hvornår Må Hunde Løbe Frit På Stranden? Her Må Din Hund Løbe Fri

Jumpstory - Lær mere om NAturlig Hund

Når du går med din hun udenfor din bopæl, skal din hund som udgangspunkt være i snor. Årsagen til dette er, at hunden kan være et stressende element for de vilde dyr i naturen, samt være til gene for andre gæster i naturen.

Selvom hunden er i snor, skal man huske at vise hensyn, men der er faktisk tidspunkter og steder, hvor en hund må løbe frit - også på stranden. Men, hvornår må hunde løbe frit på stranden? Få tidspunkter for hvornår dun hund må løbe frit på stranden her.

Her må din hund løbe frit på stranden

Der er faktisk store perioder af året, hvor din hund som udgangspunkt godt må løbe frit på stranden. En hund skal have snor på, når du har den med på stranden i sommerhalvåret - altså fra april til og med september.

I vinterhalvåret må du godt lade din hund løbe frit på stranden. Så hvis du tager din hund med på stranden fra oktober til og med marts måned, så må du gerne lade den løbe frit på stranden.

Men, for der er et men! Din hund må kun løbe frit på stranden i vinterhalvåret, hvis der ikke er risiko for, at den kan forvolde skade på andre eller utryghed. Er der risiko for dette, så skal den have snor på.

Selvom du de fleste steder må lade din hund løbe frit på stranden i vinterhalvåret, så er der strande, hvor det er forbudt at have hunde med. Undersøg derfor reglerne for den pågældende strand, inden du tager din hund med dertil. Ofte er der også skiltning om det på stranden.

Lader man sin hun løbe frit på stranden i sommerhalvåret, så risikerer man en bøde. Bødens størrelse er ikke specificeret, men man skal nok regne med over 1.000 kr.


Med alle de racer der findes i denne verden, så kan jeg godt forstå, at det kan være svært, hvilken hund man skal vælge, hvis det nu er på t…
Read More
Mennesker kan vokser i helt op til 18 år, hvilket er helt exceptionel lang tid, hvis man kigger alle andre dyr, der findes på planeten. Men …
Read More
Hvis man er hundeejer, så er man helt sikkert også bekendt med, at en hund vil pive fra tid til anden. Alle hunde piver engang imellem, nogl…
Read More